content marketing

Heb jij moeite om aan de contentbehoefte van jouw klanten te voldoen? En houd jij de laatste content trends niet meer bij?  Dan kunnen onze ervaren content creators wat voor jou betekenen! Content is online namelijk het belangrijkste verbindingsmiddel tussen je merk en jouw doelgroep. Met onze strategische aanpak zorgen we ervoor dat jouw content opvalt in de digitale wereld door in te spelen op de laatste trends. Of het nu gaat om Tiktok video’s, Informatieve Instagram carrousels, video content, boeiende sociale media-updates of kwalitatieve product content wij begrijpen wat jouw doelgroep boeit en we leveren het.

Middels content marketing vergroot jij jouw online bereik en merkbekendheid.

Werkwijze

Een content strategie is voor elk merk uniek. De een heeft product content nodig en de ander heeft meer baat bij video content om merkvertrouwen te winnen. BYOU Marketing heeft jarenlange ervaring met het vormgeven van een succesvolle contentstrategie en werkt met een team van ervaren content creators die deze samen met jou waar kunnen maken.  Met meetbare resultaten houden we de prestaties nauwlettend in de gaten en passen we de strategie aan voor nog betere resultaten.

#1 Gratis Strategiesessie

Tijdens de gratis strategie sessie kijken we of er een match is en wij aan je verwachtingen kunnen voldoen. Wij willen al onze klanten altijd zo optimaal mogelijk bedienen en die basis wordt tijdens dit vrijblijvende gesprek gelegd.

#2 Doelstellingen & Merkpositionering

De tweede stap is het identificeren van duidelijke doelstellingen voor de sociale media strategie, dit gaat gepaard met het bepalen van een passende online merkpositionering en uiteraard de platformkeuze.

#3 Marktanalyse

Tijdens deze fase voeren we onderzoek uit naar de demografische en psychografische gegevens, interesses, gedrag en voorkeuren van de doelgroep. Je online doelgroep kan namelijk veel breeder zijn. Ook kijken we naar de concurrenten en eventuele gaten binnen de markt waarop we kunnen inspelen.

#4 Contentstrategie 

Content is het belangrijkste middel waarmee we de doelgroep bereiken. Er wordt nagedacht welke vormen (video, foto, shorts, infographics etc.) het beste inspeelt op de content behoefte van jouw klanten, waar we de advertentiecampagnes gaan uitzetten, post frequentie en strategische middelen.

#5 Analyse & Optimalisatie  

Elke maand monitoren en analyseren wij de prestaties van de social media strategie aan de hand van een uitgebreide data rapporten, zodat we de strategie kunnen bijstellen waar nodig. Zo blijft hij actueel en effectief.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe content marketing jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes kan brengen. Wij hebben alle tools in huis om jouw merk te laten stralen en opvallen. Samen bouwen we naar een succesvolle content strategie toe!

Wat is het verschil tussen een social media en content strategie? 

De contentstrategie richt zich alleen op de content en bied niet de strategische online mogelijkheden per platform. Daarnaast koppelen wij jou indien nodig aan de juiste creatives om de content strategie waar te maken. Denk hierbij aan fotografen, videograven of vormgevers.