branding

Tegen welke merken zeg jij JA? 

Laat een onvergetelijke indruk achter met je brand! Bij BYOU Marketing geloven we dat een brandingstrategie de fundering vormt voor alle marketingactiviteiten. Je bedrijf vertelt een verhaal en die begint bij jou.

Een merk is  namelijk meer dan een logo of naam. Het is de vertegenwoordiging van je kernwaarden, de beloftes die je aan je klanten doet en om niet te vergeten: het gevoel dat je bij hen achterlaat. Een effectieve brandingstrategie zorgt ervoor dat je bedrijf opvalt tussen de massa en vertrouwen wint bij je doelgroep.

Wat BYOU marketing onderscheid van anderen

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden we geen standaardoplossingen. Onze branding aanpak is volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Of je nu een start-up bent die een sterk merk wil opbouwen of een gevestigd bedrijf dat een re-branding nodig heeft, wij hebben de expertise en creativiteit in huis om je te begeleiden naar een succesvolle merkbeleving dat in lijn staat met je doelgroep.

       onze werkwijze

Ons team van ervaren brandingexperts creëert samen met jou een uniek merkverhaal dat resoneert met je doelgroep en eer doet aan je product/dienst. Hier zijn een aantal stappen aan verbonden:

#1 Gratis Strategiesessie

Het vormgeven van de meest winstgevende social media strategie voor jouw merk dat zowel online als offline succes oplevert.

#2 Brandingsessie

Vanuit de branding strategiesessie halen wij de belangrijkste informatie op om je bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen. Dit is de basis van alles wat wij samen gaan creëren.

#3 Merkpositionering

We analyseren je concurrenten, doelgroep en product/dienst om een positionering  te vinden die jou onderscheidt van anderen binnen de markt.

#4 Visuele Identiteit

Onze getalenteerde ontwerpers ontwikkelen een opvallend logo en een consistente visuele styleguide die je merk visueel vertegenwoordigt.

#5 Merkbericht

We helpen je om een krachtige boodschap te formuleren die je merkwaarden en -beloften communiceert op een manier die je doelgroep aanspreekt en raakt.

#6 Brandingstrategie

Tot slot ontwikkelen onze brandingexperts een strategisch plan om je merk op de lange termijn te laten groeien en succesvolle marketingcampagnes te lanceren.

ontdek de kracht van jouw merk met byou marketing

Ben je klaar om je merk naar nieuwe hoogtes te brengen en een blijvende indruk achter te laten bij je doelgroep? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe we samen een onvergetelijke merkbeleving kunnen creëren.