Over byou

BYOU Marketing brengt jouw bedrijf dichterbij het uitdragen van de juiste merkbeleving die aansluit op de behoeften van je klant. Samen met onze creatieve professionals voeren wij een op maat gemaakte marketing strategie  uit, die van alle facetten is voorzien: branding, social media, content marketing en strategische marketing.

Met onze creatieve krachten, digitale expertise en strategische aanpak zorgen we dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient.

missie & visie

BYOU Marketing ondersteunt merken bij het vertellen van hun verhaal door ze te voorzien van kwalitatieve marketing en content diensten die blijvende impact hebben binnen de digitale wereld. Met een scherp oog voor kwaliteit, innovatie en een hoog verbindend vermogen ontzorgen we onze klanten volledig zodat zij in hun kracht kunnen staan.

Werkwijze

Waar sta jij voor? Wat zijn je kernwaarden? Sluit je merk wel aan bij de behoeften van de klant? En is de positionering die je nu inneemt binnen de markt wel de juiste? Allemaal vragen die wij met jou beantwoorden!

Dit is namelijk je fundering. Vanuit hier kijken we naar de meest optimale Online & Offline Marketing strategie voor jouw bedrijf. Wij geloven in de kracht van eenvoud en dit is ook meteen terug te zien in onze werkwijze:

Stap 1: Verbinden

Gratis strategiesessie om te kijken of we op elkaar aansluiten, verwachtingen afstemmen, behoeftes inkaderen en offerte.

Stap 2: Creëren 

We beginnen met een grondige analyse van jouw bedrijf, doelen en doelgroep. Op basis daarvan ontwikkelen we een strategie dat als leidraad dient voor de marketingactiviteiten waar jij behoefte naar hebt.

Stap 3: Analyse & Optimalisatie 

Marketing is een proces dat niet stopt bij de strategie. Het wekelijks analyseren van de data rapporten en bijstellen van de strategie is net zo belangrijk. Op basis daarvan optimaliseren we voortdurend onze strategieën en tactieken voor de beste resultaten.

Ben jij een startup met weinig marketingbudget? Dan gaan wij alsnog graag met je in gesprek! Wij geloven dat marketing toegankelijk moet zijn in elke fase van een onderneming en maken om deze reden pakketten op maat voor interessante initiatieven waar wij in geloven.

Het gezicht achter

byou marketing

Mijn naam is Sisi Kempenaar en ik ben een Marketing & Branding Expert die al meer dan 10 jaar actief is voor het MKB en grootbedrijf. Ik ben gestart als marketeer binnen de entertainment branche. Zo heb ik samengewerkt met artiesten over de hele wereld, platenmaatschappijen en muziekuitgeverijen ondersteunt bij hun marketingstrategie, maar ook succesvol diverse MKB’ers geholpen bij hun weg naar succes. Ben jij next?