branding

Tegen welke merken zeg jij JA? 

Branding is het creatieproces van een uitstraling van een merk, maar het omvat veel meer dan je visuele identiteit. Het is een middel om producten, diensten of organisaties van elkaar te onderscheiden. Het zijn kleine en grote gevoelsmatige associaties die de klant maakt met jouw merk en niet dat van de concurrent. 

Veel bedrijven vergeten om dit onderdeel correct te incorporeren bij de start en verliezen hierdoor essentiële verbinding met hun klant. Volgens onderzoek vinden 88% van de consumenten authenticiteit belangrijk in de merken waar zij JA tegen zeggen. Dit zijn cijfers waar veel kansen liggen. Kansen voor jouw merk! 

wat maakt jou uniek?

BYOU Marketing is gespecialiseerd in het maken van verbinding. Branding is hiervoor een essentieel middel. Middels branding strategiesessies bouwen we samen de fundering op: missie, visie, USP en beantwoorden we vragen zoals: wat je onderscheidt van de concurrentie? Al deze onderdelen versterken je positionering binnen de markt. Dan is het tijd om de strategie te visualiseren. BYOU werkt met een uitgebreid netwerk van creatievelingen die aanhaken tijdens dit creatieproces. Denk aan het vernieuwen van logo’s, kwalitatieve productfoto’s, animaties of korte video’s etc. Het kan zo uitgebreid als jij wenst! Samen bouwen we op maat de brug van je bedrijf naar je ideale klant. 

       Werkwijze

#1 Gratis intake 

 Tijdens de gratis strategie sessie maken we kennis met elkaar en onderzoeken we waar de marketing behoefte zit. Soms is de vraag veel breder dan gedacht. Het is een leuke creatieve sessie waarbij we de mogelijkheden bespreken. Een klik is essentieel voor een voorspoedige samenwerking. 

#2 fundering & positionering

Stap 2 is het opbouwen van de fundering. Waar staat je bedrijf voor? Wat is de USP? Staat de missie & visie al vast en wat onderscheidt jou van de concurrentie? Allemaal vragen die je positionering bepalen en essentiële onderdelen zijn van een goede branding strategie.

#3 Visualisatie

Als de strategie is bepaald gaan we over naar stap 3: visualiseren. De strategie bepaald wat nodig is. Wellicht dat er alleen behoefte is naar een nieuw logo of veel meer zoals productfoto’s en animaties. Alles is mogelijk en dit is echt maatwerk.

#4 Lancering

Dan is het tijd om te verbinden! Aan de hand van branding strategie, vernieuwde huisstijl en nieuwe content lanceren we jou brand op unieke wijze op de markt. De key is om anders te zijn dan concurrentie, just BYOU! 

Branding

Prijzen